lördag, juli 18, 2009

Häftigaste väskan


Jag är käääääär, jamen det är den häftigaste coolaste väska jag sett nån gång, och när man kanske står i kö i en affär eller annat trist så kan man ju gosa med sin väska för att fördriva tiden,haha.
Finns hos
Roliga prylar .
Hoppas de skickar den supersnabbt, oj vad jag är ivrig.
men idag är det lördag, tidigast måndag tar de emot min order, kanske onsdag så får jag post ? Nästa helg ska jag åka till min kusin i Gnarp, vore jättekul om den hinner komma så jag kan ha med den då, vi ska till Ikea i Sundsvall också, ska spana på förvaringslådor mm.

7 kommentarer:

Mia sa...

Hej,
verkligen en unik väska. Jag gillar väskor men denna skulle jag inte våga gå med *L*
Har du sytt ngt med nya maskinen? Är den bra? Jag funderar också på att köpa en ny eller så lämna min gamla på service. Jag får inte rätt inställning på undertråden så det "korvar" sig nu och då.

Ha det gott!
MIA

Samara sa...

Nä jag har ju inte sytt nåt än, har inte haft tid,och så är jag lite förvirrad , alla maskiner ska man trä tråden olika, men idag ska jag sätta mig ner och läsa instruktionsboken.
Mitt första projekt ska bli att sy en blommig näsduk, lika bra att börja försiktigt,hihi.

Anonym sa...

Ful väska.

Carola sa...

Men guu vilken söt och cool väska!! Fick mig att tänka på min söta koala ryggsäck jag hade som barn. Undras om den finns kvar nånstans i byn??

Du, varför scrappar du inte klippdockorna istället?? ;)

Kramiz ♥

Samara sa...

Carola, att jag inte scrappar med klippdockorna är för att dels har jag ingen fantasi vad jag skulle göra med dem,och dels tänker jag att det är ju lite synd att " förstöra dem" , om nån vill samla ,men blir det osålda så hamnar de i scraphögen.
En del coolare ska jag scanna innan jag skickar dem.

Carola sa...

Bra idé att scanna o spara. =)

maxell sa...

Men det här har du inte sagt något om...