onsdag, januari 06, 2010

Ännu kallare

Jag klagade i måndags på -15,6, nu skulle jag bli överlycklig om det blev så varmt, för vi har - 22 !!!! Igår var det -17 när vi for till stan, hmmm.
Tur jag var ledig idag,men det är ändå så kallt att jag hittade en isbjörn i sovrummet i morse !Jag köpte mig ett nytt strykjärn i går ( Philips ),det är riktigt snyggt,och samma sort som det gamla jag haft i alla år, så jag slipper fundera på hur det funkar.

Men det ska bli varmare enligt lokaltidningen, på fredag blir det hela 99 grader varmt ! Fast det är kanske lite överdrivet då, så blött det ska bli när all snö smälter,haha.
Jag hoppas verkligen att de menar - 9, men sån tur kan jag väl inte ha.

Igår satt jag och pojken och kollade på bilderna från när min far och hans sambo var i Thailand för 2 år sen, det såg så mygigt ut med en stor pool att simma i, och så drack vi lychee-juice.
Idag har jag bakat muffins, hälften gjorde jag med choklad efter pojkens önskan, hälften blev med fruktfyllning, turkisk marmelad som heter ayva, på svenska heter frukten kvitten, nån som hört talas om den förr ? Kvitten säger mig ingenting alls ,men god är den.

2 kommentarer:

Huyen sa...

hihihi XDD vi är så känsliga

men ushc usch så akllt X3

Åsa72 sa...

Kvitten är en liten äppelfrukt. Växer på buskar, som för övrigt har väldigt vackra blommor som går i mörk aprikos.

Och du, Samara, nu när det är så pass kallt ute - passa på att frosta av frysen. Bara att ställa ut maten i snön/på altanen. Perfekt!

Kram Åsa