måndag, januari 04, 2010

För kallt

Ja jag kanske är larvig, men vi åkte inte till stan idag som planerat, det har varit - 15,6 hela dan, och jag kopplade inte på bilen när jag kom hem i morse från jobbet, när jag steg upp kl 12 så kändes det jobbigt att bara hinna ha motorvärmare på ungefär en timme innan vi skulle åka, det är ju ungefär - 12 i garaget om den inte varit på. Så jag hoppas det är varmare i morgon, om inte annat så blir det ljust 2 minuter längre, haha.
Det var faktiskt ljust ända till kl 15 idag, fast enligt tidningen skulle solen gå ner redan kl 14.05.

Har inte gjort så mycket idag,mest suttit och läst, tagit hand om tvätt och sånt, och hjälpt pojken att städa i en garderob, rensade bort 5 klädesplagg som var för små, undrar egentligen hur mycket saker vi har i huset som vi inte använder alls, inte gillar eller som är trasigt mm.

Läste i ett reklamhäfte som kom förra veckan, och vissa saker är lite konstiga.
* En bank annonserar om att man istället för dyra lån ska samla alla sina lån hos dem, för bara 6,9 % ränta.
Jahaaaaaaa, men vi har 2 % hos vår bank, det är ju en stor skillnad.
Varför lånar folk hos såna där dyra bolag ? Vi tog bilen på huslånet också,det blev billigast så.
* Tidningen Iform lockar med en jacka om man prenumererar, man kan välja på storlek S, M eller L, jamen om nån har S behöver de väl knappast den tidningen,det är vi som har XXL som kan behöva en tidning som peppar, men det faktum att de tycker att bara smala personer ska prenumerera gör att jag struntar i dem.
Jag nappade på ett erbjudande en gång,den jacka jag fick då var typ i barnstorlek.
* En ljudbokklubb lockar med en bärbar cdspelare.
Vem vill ha såna ? jag har aldrig haft nån, gick direkt från Sony Walkman med kasett till mp3, om man ska ut och gå så är det inte så stora fickor i jackan för en sån sär klumpig tingest.
* En del företag har fri frakt, men tar ut expeditionsavgift !
Jahaaaaa, de ska ha betalt för att de ids packa ordern, tänk om kassörskan på ica skulle ta betalt för att ta betalt ungefär, om man inte betalar avgift så kan man inte bli betjänad. Nä buuuu för expeditionsavgifter.

För att leka lite sommar så har vi kollat mycket noga på alla fina bilder i Fokis blogg från hennes thailandsresa, och druckit lychee-juice, det är så gott och känns lite lyxigt, inget man dricker för att släcka törsten, utan att dricka långsamt och njuta.

2 kommentarer:

Huyen Nguyen sa...

hej hej :) hoppas att du ahr det bra
svara på dagens fråga i min blogg? <3 kram

Huyen sa...

jasså :-O bor du i Umeå oxå som Foki XD eller bor hon dör förresten?
en försenad nyårshälsning har kommit, titta gärna!