fredag, januari 22, 2010

Jag kräver högkostnadsskydd för bilars sjukvård

Jamen varför ska det vara så dyrt att laga en bil ???
Alternativet är att inte laga den,men då går den inte genom besiktningen och då är man handikappad.
En norrlänning utan bil är som en fisk utan fenor, bilen och jag är ett, hon är en del av mig. Jag kan inte jobba utan bil, det går inte att ta 300 tidningar på cykeln, och ibland är tidningarna tjockare än normalt, typ 4 ggr så tjocka.
Om jag inte lagar bilen kan jag inte jobba, och jobbar jag inte så kan jag inte laga bilen, det går bara runt och blir det pengar över så ska rörmokaren ha dem, eller elektrikern.
Jag var på verkstan idag för undersökning av bil , och det var nåt med bromsarna som måste bytas för 3200 kr, plus diverse andra saker som de inte vet än vad det ska kosta , de skulle beställa hem delar.
Suck och vääääääs.
Jo jag vet att min blogg är trist just nu, inga bilder på flera dar, men imorgon kan jag visa upp nåt smycke, och leka lite med några foton och så, nu ska jag bara fylla på mp3 spelaren och krypa ihop i sängen och tycka synd om mig själv.
( jag ska inte skrota bilen, som en av mina kompisar föreslog, det är inte ett alternativ )

3 kommentarer:

Johanna sa...

Lika mycket som du kommer lägga ut på reparationer för en bil som funkar halvdant till och från och bara blir äldre, kommer du kanske tjäna på att ta ett billån och köpa en nyare bil? Att hålla på att laga en bil stup i ett är inte roligt. Jag vet för jag har också varit där. Lycka till!

shamz sa...

det är onödigt dyrt att laga bil! håll bara ut så kmr det bättre dagar :)

sv: menar du 3 på morgonen? :O det är riktigt tidigt.

B♥DOLL - skinande ny och orginell blogg. sa...

Det brukar vara dyrt med bilmekaniker, en av anledningarna till att jag aldrig ska ta körkort eller skaffa bil.

Svar:
Jag ändrar ljusstyrka och retuscherar bilder så dom ser mer proffsiga ut, ändrar kontrast, kollar iso osv.
Som sagt, MJ var en gud! Kommer ihåg att jag blev tårögd på julafton när jag hörde "I saw mammy kissing santa claus" Kärlek!<3
Avatar är absolut sevärd men inte den stora filmen jag trodde den skull bli, den har blivit som twilight.
Tycker heller inte det är något fel med att säga neger/negerboll. Har haft flera "mörkhyade" vänner som har sagt att dom inte har något emot det.