söndag, januari 03, 2010

Leka sommar

Att jag ogillar vinter är det nog ingen som missat.
Så jag har beslutat mig att göra nåt kul varje dag, nåt som får mig att känna sommarkänsla.
I förrgår tog jag på mig turkiska kläder, shalvar (påsbyxor ),en blus med broderier och en turkisk sjal.
Igår hade jag min fina sjal som min far köpte i Singapore.
Idag lyssnade jag på turkisk folkmusik när jag åkte till och från kyrkan.

Nån som har fler tips på hur jag kan leka sommar, gärna goda recept från varma länder :)

4 kommentarer:

Moa - En magisk purt... sa...

Hm... se om du får tag i jordgubbar - det är somrigt! Det är svårt annars. Vintern är så HÄR liksom. Jag börjar också smyglängta efter sommaren.

Charlotte sa...

Du är rolig du! Men jag behåller gärna vintern jag. Du kan tex ta och göra en riktig god sommardrink på frukt, ställa fram solstolen i vardagsrummet och sätta på en solig film. En midsommarstång i plast kanske du har??? Äta sill???
Ha det så gott, tack för att du finns och för att jag fått lov att lära känna dig. Vi ses i sommar!!

Charlotte sa...

HEJ!
Nu ska jag lösa problemet åt dig och sonen. För ni har på sättovis rätt båda två. Det kostar att parkera i Stockholm. I City är det dyrast och jag tror vi fick betala 45 kr för en timme sist, men så har de dygnsbiljetter också och då blir det billigare. Jag har inte parkerat i stan på länge, men på söder fick vi för något år sedan betala 15 kr timmen, jag är säker på att det har höjts. På helger är det gratis i vissa områden. Vi parkerar oftast på Söder och sedan går vi dit vi ska, där är det gratis på helgerna. Vill sonen din veta exakt vad det kostar så får jag nog ge mig ut på research så snart vädret tillåter. SNÖ SNÖ!!! Fast jag tror inte vi fått mer än.

angelica sa...

Jo, men jag menar inte att man ska skämmas över sin kropp och känna att det är syndigt att visa den för det tycker jag inte, men tex i turkiet väljer jag mig att klä mig mer "täckande" på grund av kulturen där eftersom man får ta seden dit man kommer, annars finns det ju många ställen där som är väldigt europeiska som alla klär sig hur man vill. Men därimot blir det helt annorlunda om man bara måste klä av sig för annars duger man inte. + dricka för det är så himla coolt. :S Vad har du för koppling till turkiet då? kram