tisdag, januari 19, 2010

Fortfarande internetstrul

Man kan bli galen, internet kommer och går, jag ringde upp dem i går,men de sa att det inte var nåt fel,och inte får vi ersättning heller, för de har 3 dar på sig att fixa felet efter att vi anmält,men eftersom de anser att inget är fel så bryr de sig inte om att fixa nåt. Suck !

Idag har vi varit flitiga, åkte till återvinningen med en gammal fåtölj som var helt utsliten, en säck med brännbart (trasiga kläder mm ) och 2 påsar elektronikskrot + en påse batterier och en påse glödlampor ! Så skönt att få ut allt det ut huset.
Så postade vi en hel kasse med sålda traderavaror, åkte till K-rauta och fick ett nytt toalock på garantin, det var soft close när det var nytt, men av nån anledning så har det börjat låta "klunk" och det är irriterande, tack och lov hade vi 5 dar kvar på garantin,hihi.
Så köpte vi mat, packade upp, åt midag , hjälpte pojken med läxan, skördade lite i FarmVille spelet, och nu är det sängdags.
Jag känner mig riktigt nöjd med dagen, imorgon ska jag lägga ut fler auktioner och sortera ut mer saker till loppis.
Det börjar synas skillnad, både på pojkens rum och i källaren.

1 kommentar:

Huyen sa...

du måste tjatar asmkt på dem och säger att ni måste ha internet genast för det har ni betalat för :-O de människor är ofta söliga ocg lata

phew tur att du inte bara stack iväg för du trodde att det var fel sida XD
Johannes har fixat ny headern ;) en ny bakgrund kommer oxå :D dags att snygga till bloggen lite

Välj gärna dagens favorit jeans! Kramar