måndag, januari 25, 2010

Måndag är min städdag


På måndagar så städar jag alltid, toa,badrum, dammsuger, tvättar osv.
Gör ny lista inför den kommande veckan och packar Traderavaror.
Idag hade jag sån tur att min kära mor uppenbarade sig,så jag slapp gå iväg för att posta breven, hon skulle ändå till centrum.

Ja OJ vilket centrum,haha, Himmelska Fridens torg består av en kiosk/post, Konsum, en pizzeria, vårdcentral/tandläkare, 2 blomsteraffärer och Pingstkyrkan.
Det finns 2 pizzerior till också en bit bort, och nån enstaka mer affär, det är ju inget stadsliv att snacka om direkt.
( När jag var barn och vi läste i skolan om Himmelska Fridens torg i Peking, så frågade jag läraren varför kineserna härmade oss ? Allmänt fniss, det var visst tvärtom, hihi. )

Jag bad henne fota mig så slapp jag krånga med att fota i spegel, men såklart jag blundade, hade väl knappast trott nåt annat heller.
Sjal från Turkiet, jacka från London.

4 kommentarer:

Huyen sa...

jag ska oxå städa imorn X3 *suck*
jag ahr sett the eye för jättelänge sen XD är inte det den med en person med ögonen som kan se spöke? :D

kommentera gärna det nya "Hot or Not" inlägget <3

Laura sa...

Jag märker att du saknar Turkiet, för dina senaste inlägg har alla något som har med Turkiet att göra - en maträtt, en sjal eller ett tyg.. :) Hoppas du kommer iväg i sommar!

Jaha, vad synd att det inte höll med din dåvarande pojkvän... Men det var väl helt enkelt inte meningen, vad jag har förstått så har du en ny pojkvän nu? Manavgat känner jag mycket bra till, jag har jobbat som reseledare i Alanya i 2 år och kört en utflykt till Manavgat ca 2 gånger i veckan nästan varje vecka. :) Jag antar att du bodde hos din turkiska pojkvän då? Hur var det, vad tyckte du om att bo i Manavgat? Är det länge sedan?

Ha det bra!

Helena sa...

Cool jacka,den vill jag åsså ha!
Läser här då och då,men är dålig på att lämna spår efter mig,sorry...ha en fin dag!

B♥DOLL - skinande ny och orginell blogg. sa...

Svar:

Mmm, det där med vikt är nog bara en samhällsfråga. Själv ligger jag på gränsen till undervikt men folk blir chockade när dom ser mig äta. Vann en gång ett vad för några år sen på 50 kr på en fest när vi tävlade om att först äta 5 liter glass, lite sånt där konstigt man kan hitta på x)

Alla dockor är uppdelade i små delar som sitter i trådar, lite svårt att förklara. Utan trådarna är det bara ca 15 lösa kroppsdelar. Det gör att man kan byta ögon, huvud och ändra till högklackade fötter och platta fötter - möjligheterna är otroliga vad man kan göra.
En helt naken docka, här ser du lite hur den är uppbyggd.
http://farm4.static.flickr.com/3412/3481461750_fa6c75c17b.jpg
Här är ett exempel på några händer: http://farm3.static.flickr.com/2080/2432053502_42181b6ec5.jpg?v=1208874622