onsdag, januari 27, 2010

Snöstorm


Jag hatar snö, snö gör att man kan dö.
I natt stormade det, jag trodde grannens flaggstång skulle gå av när jag tittade ut, och så ska man ut i det vädret.
Tack och lov snöade det inte då, men vinden piskade i mitt ansikte, och jag blev mest irriterad på min tyska kurs, vem bryr som om tyska när det är en kamp för att överleva, men jag lyssnade igenom de 25 minuterna ändå, ju fortare jag blir klar ,ju fortare kan jag studera franska, det var nästan 21 år sen jag gick ut skolan, vill så gärna friska upp mina franska kunskaper igen, jag förstå bra,men prata är inte lätt, jag hittar inte orden riktigt.

Hur som helst, det stormade så jag blev av med 31 tidningar sammanlagt, det var ju misslyckat att ens försöka lämna cykeln och gå in i trappuppgångar, cykelkadavret blåste ju omkull så fort jag gick in i en trappuppgång, när jag kom ut var det tidningar över hela gården.
Ändå har jag en stabil postcykel, med ett sånt där dubbelt stöd,men det hjälpte inte.
Resa upp cykeln, plocka tidningar, gå vidare, in i nästa uppgång, komma ut, resa upp cykeln, plocka tidningar, och när jag hade 10 uppgångar kvar så var tidningarna slut, de färdas ju så fort,och varje VK består av 5 delar idag, VF 4, så det blir såna oerhörda mängder att försöka fånga.
Flera av de som blev utan är ju rara människor , jag tycker synd om dem, men kunde inget göra. Tidningarna for nerför snöiga backar, upp i träd, eller rent av 50 meter bort.

Lokaltidningarnas hemsidor är fulla med olyckor nu, och Claes är i Piteå, huuu, jag ber till Gud att han ska komma lyckligt hem igen.
Om nån nu har en önskan att säga " det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder " så säger jag helt enkelt : ta dig i dalen.
För detta är oerhört dåligt väder, det är en mardröm.
Nu ska jag fara till badhuset med sonen, vi måste gå 2 gator, för jag orkar inte skotta ut bilen ur garaget.

2 kommentarer:

B♥DOLL sa...

Det är visst bara här i lilla östersund det inte är alldeles för mycket snö :p

shamz sa...

fyyyyyy för kylan altså!! Det kommer bara bli kallare de närmaste dagarna ..

sv: jag håller med dig, vissa människor kan ha one night stands utan att ens bry sig. Men grattis till era 5.5 år :) härligt!