söndag, januari 03, 2010

Nyårsplaner för 2010

Tänk att vi är inne på 10 talet.
När man pratar om mode så snackas det om de stilar som fanns förr, 20 taler, 30 talet osv, men nästan ingen pratar om 10 talet.
Fast det mode som finns av idag är inget vidare tycker jag.
Men det var inte det jag skulle skriva, utan mina nya nyårsplaner.
Alltid lika spännande med ett nytt år,och så går vi mot ljusare tider, idag tittade solen fram en liten stund, det behövs verkligen, det är ju annars flera veckor mellan gångerna det händer.

1. Lägga mig senast kl 23 när jag jobbar dan efter.
Ja jag ger upp med målet 22.30 eftersom jag kommer i säng framåt tolv,men 23 borde jag ju kunna klara om jag kämpar ordentligt.

2. Simma minst 1,2 mil.
Det klarade jag inte heller i fjol,men jag ska simma mycket oftare nu,det är så skönt,och jag blir avslappnad efteråt.

3. Lägga ut minst 365 auktioner på Tradera under året,och det som inte blir sålt får hamna hos Emmaus.
Det ska väl inte heller vara så svårt, bara att ta sig tid istället för att slöläsa massor av bloggar. Och saker att sälja det finns det verkligen.

4. Gå ner minst 7 kg
Måste ju skärpa mig nu, och om jag simmar mer så är det nog jättebra,och så får jag äta mindre helt enkelt, än om jag äter nu knappt en tredjedel mot för 1,5 år sen, men jag får försöka klara mig utan så mycket mat, jag har ju vänner som går ner 16 kg på bara några månader.

5. Bli bättre på att stryka tvätt och mangla lakan så jag slipper stora högar som ligger och skräpar. bara jag får hem ett nytt strykjärn så ska det nog gå bra, ska till stan med sonen och shoppa imorgon.
Sen måste rörmokaren fixa elementet i torkrummet så jag inte fryser ihjäl när jag manglar, det finns bara 4 element i källaren,och 2 av dem har lagt av, det är knappt 15 grader där skulle jag tro.
Ska ta ner en termometer imorgon.

1 kommentar:

Huyen sa...

lycka till med nyårslöften :D
jag älskar oxå att simma :3