onsdag, april 21, 2010

Ut med en massa skrot och in med coola saker

Igår var vi till stan och släppte av loppissaker på Kupan, Röda korsets butik.
Ett antal kartonger med böcker, vhs filmer, prydnadssaker, en väska med kläder, en stor spegel, 2 taklampor mm, ja hela bagaget på vår kombi var fullt.
En stor lättnad att få ut det ur källaren, nu ska jag snart börja plocka i fler kartonger, fattar inte hur mycket bråte det kan finnas i ett hus.
Jag brukar få gratis kartonger på ica, såna det är äpplen mm i, jättebra att packa i till loppisar, de blir inte för stora så vi orkar bära dem, och man behöver inte offra nåt bra emballage själv.

Så hade vi också med oss 4 stora väskor pant , och jag hade kvitton från tidigare pant i plånboken som jag inte löst in, sammanlagt 170 kr till resekassan fick jag när vi växlade in dem, och matkällaren blev mycket rymligare.


Jag har ju bestämt mig att inte köpa saker, vi har ju ändå huset fullt,och de pengar vi förr la ner på loppisar eller annat onödigt från Rusta mm, sparar jag till en ny bil, men i går hittade jag några saker jag inte kunde låta bli att köpa.
En rysk skiva med blandade bra artister,och 3 minnesskivor från olika årtal, man får exempelvis höra radioinslag från när Kungen föddes,Stockholms tunnelbana byggs, mm, blandat med musik som var populär det året, som Violer till mor, med Bertil Boo, Min soldat, med Ulla Billquist mm.
bara 75 kr för dessa 4 skivor, ett fynd, bara de här årtalsskivorna kostar ca 140 att köpa nya, jag har sen förut 1941, 1967 och 1973.


Så köpte vi också en bok av Kjell-Olof Feldt, inte för att den verkar så spännande, vet inte ens om vi kommer att läsa den, men 20 kr för en bok som han signerat är ju helt ok, nu fick vi en autograf till i vår samling.
Hello Kitty pez hade de på Ica, små sötnosar som jag bara inte kunde motstå, hörde inget samvete som undrade vad jag ska ha dem till,hihi.

Idag har jag scrappat, mailat , tagit hand om tvätten och andra saker, det finns alltid nåt att göra :)

1 kommentar:

Jag sa...

sv: Va kul att du gillade inlägget. Välkommen åter!