onsdag, december 29, 2010

Donuts med StyleIdag gick jag ner till Konsum för att använda min 50 kr check jag fick förra veckan, den går ut på fredag, så jag passade på när jag ändå skulle posta några brev.
Jag köpte 2 förpackningar mjukt tunnbröd och 5 goda donuts, och behövde bara lägga till 2 kr själv.

Hur kom Style in i det hela då ?
Jo Claes vann nyss en tävling på facebook, den första som mailade skulle få deras nya skiva, och när vi såg inlägget hade dett gått en minut,men han testade ,och tjohej så var han först och vann !

Dessutom så hade den person som kommenterade mitt inlägg i går, rätt, min insändare är i Hemmets veckotidning nr 1-2 på sidan 29.
Samma text som jag skickade till Ica Kuriren i oktober, men de var snabbare att sätta in den. Jag återkommer när jag har en tidning själv så jag kan visa upp det :)
Ska bli intressant att se vad jag får för honorar.

Årskrönikan som jag började med har en liten paus, jag är förkyld nu, har haft ont i huvudet i 2 dar, känner mig rent av yr, så nu kryper jag ner i badet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bantar du inte?

Samara sa...

Nog är det otroligt konstigt att nästan alla som kommenterar min blogg är anonyma ? vågar folk aldrig stå för att de läser min blogg ??

Jo jag bantar, men det betyder inte att jag inte kan unna mig en munk när det ändå är jul och nyår, jag vill inte leva på enbart pulver i flera månader och gå ner 15 kg på 2 månader, för att sen gå upp 5 kg över semestern, utan jag gör det långsiktigt, jag äter nyttigare och mindre, så att jag kan vänja mig vid förändringen.
Du trodde väl inte att jag satte i mig alla 4 själv ? vi är 3 i familjen,och sonen slukade 2 st på en gång ;)

Anonym sa...

När ska du sluta komma med dåliga ursäkter och undanflykter för allt ?

Samara sa...

När ska du sluta att vara anonym när du kommentarer ?
Det är oerhört fegt tycker jag,och de flesta bloggare publicerat inte ens anonyma kommentarer, mot för mindre svarar på dem.
Men du bor i Halmstad ser jag ...

Hur kan det vara en dålig ursäkt att jag köper donuts till min son, ska inte han få nåt gott bara för att jag ska gå ner i vikt kanske ?

Anonym sa...

Sedan nyår har du bloggat om att du käkat donuts, oxfile med persiljesmör och pommes, chokladmousse, hamburgare, chips och varm choklad med vispgrädde. Är det nyttigt tycker du? Dricker du lika mycket mjölk och juice som tidigare?

Du kommer verkligen med dåliga ursäkter och undanflykter hela tiden. Inte påstår jag att du äter ALLA donuts, men du får nog svårt att gå ner i vikt om du hela tiden unnar dig onyttiga saker. Dags att vakna upp ur din lilla bubbla!

Samara sa...

Så du är med på pyssel.net, eftersom det är där vi pratat om att jag gillar juice och mjölk.
Men tänk vad besviken du ska bli när jag talar om att jag bara dricker vatten numera, förutom 1,5 dl mjölk som jag unnade mig i förrgår.

Sen undrar jag varför du hittar på en massa saker ? när har jag ätit hamburgare och chips anser du ?
Jag minns inte sist jag åt det, var nog i början på december, i år har jag inte ätit det, för jag skriver matdagbok.
Menar du möjligtvis den bild på en hamburgare som jag åt 18 juni när sonen fyllde år ?
Och på nyår är det en rättighet att äta gott, jag tror knappast att folk sitter med sina pulver då, oxfilé har vi ätit på nyår sen jag var barn, och det kommer vi att fortsätta med :)