fredag, december 10, 2010

Malena Ernman

Ikväll har vi träffat Malena Ernman, hon är helt underbar, snäll och omtänksam, tog sig gott om tid att prata med alla som ville köpa skiva eller bara få en autograf.
Claes jobbade sent som vanligt, så vi kom dit när konserten nästan var slut.
Malenas man sa åt oss att gå till dörröppningen och kolla om vi ville.
Det är lite konstigt tycker jag, att det var ju många som hade gått när vi kom, de höll på att hämta ut jackorna och dörren in till salen var öppen, om jag var artist skulle jag ju bli stressad av det.
Men hur som helst, hon stod där majestätisk på scenen och sjöng La voix, det var rent magiskt.

Efter konserten stod hon och skrev autografer i lugn och ro och bjöd på pepparkakor.


Snygg klänning.


När jag ställde mig bredvid henne så sa hon : oj vad lång du är !


Vi tog några till bilder också, hon var glad och pratsam och skojfrisk.


Jag köpte hennes nya julskiva, hon hade programblad som hon signerade också, jag skaffade 2 extra åt min far och min kompis Ann-Charlotte, och berättade för Malena att tyvärr kunde inte min pappa komma, för han bor i Lycksele, men han hälsar ,då sa hon att jag kan hälsa tillbaks att hon ska till Lycksele nästa år:)
Fast jag glömde fråga vilket datum.
Jag sa också att en av autograferna var till min kompis som mailade mig :
" Får man ha idoler i min ålder så är hon min stora IDOL!!! Jag bara älskar hennes röst " Malena tackade så mycket för komplimangen och bad mig hälsa .

Sen hände nåt otroligt, en kille som stod och småpratade med Malenas man ,sa att han hade velat köpa en skiva men han är student och har inte råd, då FICK killen en skiva gratis av Malena " så väldigt rart av henne.
Ja hon är verkligen en fin människa, jag är väldigt glad att vi fick träffa henne.
Jag hann spela in en liten film på 23 sekunder också där hon säger att det var kul att träffas osv.
För övrigt kan jag berätta att hon höll på att behålla min penna, hihi, jag fick säga åt henne, och sen gjorde hon likadant för 2 personer till, tredje gången utbrast hon : nej men jag tar visst pennor hela tiden idag !

9 kommentarer:

Charlotte sa...

Gissa vem som nästan grät här??????? Tack snälla rara Anna!! Himmel och pannkaka säger jag bara nu saknar jag ord... kram

Anonym sa...

Är det inte värre att komma efter en konsert för att ta autografer? De gäster som går har ju ändå betalat för sig. Om man gillar en person och vill se den så behöver de att folk köper biljetter annars kommer de inte. Tänk så hade alla gjort som du??

Samara sa...

Charlotte : Det var så lite så, klart jag fixar autograf till dig min vän :)

Till den anonyma :
Om min man skulle ha mer normala arbetstider ,och inte komma hem kl 20 på kvällen, när konserten redan pågår, så hade vi också kunnat köpa biljett.
Och vi köpte ju en skiva för 150 kr så vi var ju inga snyltgäster.
Och om man gillar en person så borde man ju inte kuta ut innan showen är slut ,som om man hade eld i baken ;)

Undrar förresten varför folk som ger kritik i min blogg är så vansinnigt fega att de inte vågar tala om vem de är och stå för sin åsikt ?

Charlotte sa...

Det kan ju vara så kära anonym att man bor för långt bort för att kunna gå på konserten. Jag har varit både på en julkonsert och Filharmonikerna i det gröna, men tyvärr så var det så lång kö att jag inte fixade att stå och vänta på autograf. Därför kära anonym vem du än är så bad jag Anna om detta. Jag kan inte TRO att Malena Ernman har något emot att skriva autografer till oss som inte var där, trots allt köper vi hennes plattor. Jag skulle mer än gärna lyssna till ALLA hennes konserter om jag bara kunde och hade råd att resa runt. Men nästa gång så!! Då ska jag bara gå. Sjunger själv sopran i en kör, men skulle jag varit en Malena så hade jag nog aldrig vägrat skriva autografer bara för att den personen inte var på konserten. Med vänlighet i livet kommer man långt! Så du som kritiserar Ann varför? Är inte det slöseri på egen energi???

Anonym sa...

Vad med att satsa på byxor som är lagom långa i stället för högvattensbyxor ?

Samara sa...

Så, nu vet jag att den som skrev den sista anonyma kommentaren är samma som klagade på mina små julkort, för båda inläggen börjar med " vad med " och det är ju inte många som säger så.

Till dig säger jag bara : vad sägs om att sluta se negativa saker i allting ? :) Är man så lång som jag så är det svårt att hitta byxor som är nog långa,men du kanske kan tipsa om vilken affär det finns i ?

Anonym sa...

http://langaklader.wordpress.com/

Tips: köp några få byxor som passar i stället för 20-30 stycken som är för korta.

Samara sa...

Tack,det var snällt av dig att tipsa om den sidan :)
Men jag har inte 20-30 par som är för korta, det är ju rätt så överdrivet då ;)

Malena Ernman sa...

Malena Ernman ! Mediahoran nr 1 ! Att ni inte vaknar upp! En superhycklare!! Sån vidrig äcklig jävla människa!