måndag, oktober 18, 2010

Löven faller

Idag har jag varit på en promenad, det är löv överallt,riktigt stora ibland, det är ju så jag undrar hur igelkottarna ska hitta en lövhög att sova i,för det blåser ju så hemskt så det blir ju bara smala strängar av löv längst med trottoarkanterna.
Igelkottar är så rara, jag skulle gärna kunna låta några sova i min källare, bädda ner dem i barnvagnen med en liten kudde och ett täcke, hihi.

Och ingen kommentar fick jag på mitt tusende inlägg, synd för er, jag hade tänkt lotta ut nåt kul bland de som kommenterade,men det sa jag inte,för jag ville se vilka som kommenterar frivilligt och vilka som gör det bara för att vinna nåt.
Men då skickar jag det som försenad födelsedagspresent till en kompis istället,
det var visst ca 2 månader sen hon fyllde år, hmmm, men bättre sent än aldrig.

I övrigt har jag gjort det vanliga, städat, tvättat osv, har även gjort ett julkort, jag måste ju sätta fart nu, jag har gjort ca 5 under året,men inspirationen kommer inte förrän hösten smyger sig på, och så är det plötsligt bara några veckor innan det är dags att börja försäljningen.

1 kommentar:

Olivia sa...

Attans, jag som hade sparat inlägget på min google reader för att kommentera sen (jag är inte snabb.... Jag vet! Men jag skyller på vab:andet! ;). Jo iaf, vad jag tänkte fråga är om du kan berätta lite mer om dessa missionärer? Vilka är de, vad gör de här, osv? Jag förstår inte riktigt och är nyfiken! Om du vill berätta förstås! :) Kram