onsdag, oktober 20, 2010

Min varma kinajacka

Idag har jag heller inte hunnit så mycket som jag hade tänkt, men Claes var ledig och ville till stan, så vi åkte in en sväng, han köpte en ny jacka för 199 kr, och jag menar NY, inte som jag när mina nya kläder oftast är från loppisar.
Jag köpte nåt kul som inte är så användbart,men som vi ändå haft roligt med ikväll, fast det inte riktigt är säsong än, hihi, nyfikenheten sprider sig va ?
Jag ska visa nån annan kväll, ska bara fixa bild först.

Här är min nya varma kinajacka från Göteborg, den är alltså vinterfodrad, det är nog ganska ovanligt tror jag. Den köpte jag på min favoritloppis, vet inte vad den heter, men nedanför Masthugget, nära en pantbank, två äldre damer som har en loppis där det är så fullt med kläder att man knappt kan gå, det är den enda beskrivning jag kan ge, där fyndar jag alltid :)

Claes har bytt till vinterdäck på samara ikväll, så törs jag då köra med henne, sommardäcken är så dåliga att jag bara hade henne när jag delade tidningarna sista månaden, och det är ju snart 3 veckor sen nu, jag körde nån av de andra bilarna när jag lämnade Holmsund ca senaste 2 månaderna då.
( ja visst låter det divigt, haha, " nån av de andra bilarna " fniss.)
Han får nog tid att byta på volvon på fredag hoppas jag, än fast vi har bar mark så vet man ju aldrig hur vädret kan bli, imorse snöade det igen, fast det var plusgrader så der smälte undan lika fort.

OJ, nu när jag kollar på inlägget så inser jag att man ser ju toaletten på fotot, haha, ja det bjuder jag på ;)

1 kommentar:

Carola sa...

Frän jacka och snygg bild på dig! Du är så vacker =)