lördag, oktober 16, 2010

Middagsgäster på ingående

Om lite mer än en timme får vi gäster, så nu plockar vi undan, massor av saker vi bar ut från pojkens rum för att renovera , får vi bära in igen,eller sätta i kontoret eller i källaren, för den övre farstun är nästan blockerad, det kunde vi ju inte tro att det skulle ta flera månader att riva tapeter och laga väggen, laga taket och måla taket, plus att vi har inte ens köpt tapeter än, för Elis har inte hittat några än som han verkligen vill ha.
han är för kräsen, de flesta vi har i huset har jag bara plockat ut en reakorg ;)


Jag fick en snygga kalender i går som piggar upp, min mor är vän med en läkare från grekland, och för några år sen flyttade han tillbaks, men ibland skickar han saker, grekiska frimärken brukar jag få för han vet att jag samlar, nu hade jag bett att han skulle vara snäll och köpa en kalender och skicka, det är så trevligt med en snygg kalender med grekiska foton som piggar upp här i kylan.
Och tänka sig, förra veckan var han på besök i stan för att träffa sina barn,och då hälsade han på min mor och hade med en kalender som jag fick !
Jag hade ju tänkt betala för den ,men nej då, det var en gåva, och påsen är snygg den med, den kan jag ha för att bära småsaker i :)
jag blev jätteglad, det var så snällt av honom, kalendern börjar dessutom i oktober, så jag kan sätta upp den redan nu.

1 kommentar:

Olivia sa...

Apropå presenter från andra länder... Minns att du skrev för lääänge sen om kvitten marmelad! Hade du fått smacka på någon? Min mamma gör en riktig god i Schweiz och hon har gett mig några burkar som jag delar till andra. Vill gärna skicka en till dig om du är intresserad? Hon får frukten från min bästa kompis mamma, de har ett stort kvittenträd (heter det så?!) och det blir mycket frukt varje år! :) I så fall kan du maila mig på oliviag//telia.com
kram!