torsdag, oktober 21, 2010

Rensning och pyssel

Idag har jag många planer, jag har börjat med att bära upp mina vinterjackor och kappor ur källaren,och så ska min mor komma idag och hjälpa mig rensa, det är svårt att bestämma sig för att göra sig av med saker ibland, särskilt om de varit dyra,
eller har en historia i släkten.
När jag ändå var nere i klädkammaren så rensade jag ut ca 30 ynkliga hängare i plast till Röda korset, det behöver de säkert . Vi har ju hur många som helst, och just de där är rätt svaga och inte så fina.
Jag har ju hängare från klädaffärer i skellefteå, storuman mm, det är roligare.
Sen har jag plockat fram en reflexväst i storlek åt ca en 6 åring, från maxi,den hamnade också i loppishögen, sen hittade jag mina tjockbyxor en gång vita,numera svarta av trycksvärta, och rätt små, hej då med dem,
Claes är ledig på tisdag så då ska vi fara till tippen, det blir mer bråte varje dag i slänges högen.

Nu ska jag leta fram färg för att måla om en ram, och sen göra några julkort ,och förbereda middagen, Elis har beställt Club sandwich,det är så gott med ägg,majonäs, kyckling mm.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har inte heller a-kassa men om man verkligen vill något så löser det sig alltid på något sätt. Man måste våga prioritera sig själv och gå efter sin magkänsla. Hoppas det går bra för dig också!