torsdag, november 18, 2010

Idag är jag lokalkändis

Jag känner mig toppen idag, många kommentarer har jag fått på facebook, och mail med gratulationer.
Jag skickade in de där Mercabilderna till lokaltidningen, jag visade inte alla här,men de har lagt upp alla 5 på sin hemsida som bildspel !!

HÄR kan man se det.
Fast de har ju ett stavfel i artikeln, det står " det " när det ska vara " de "
Jag har dessutom fått en kommentar på bilderna :

"Läckert
Imponerande bra bilder. Och fotografen hade flyt. MBs testförare är annars de tokigaste av alla när det gäller att försvara bilarna, det lärde jag mig då jag var på VF och skulle göra samma sak. Grattis i alla fall. Kan nog ge några spänn till rätt tidning.
Ingemar Wahlström "


Tjohoooo, men VK har inte ens svarat på mailet, det vat när en kompis mailade mig som jag fick veta att bilderna var uppe, ja ja, inte blir det nån inkomst, men oj vilken ego-boost, jag som ska till arbetsförmedlingen idag, nu kan jag berätta att jag fått en text publicerad i Ica Kuriren, och så foton på Vks hemsida.
När jag var där sist så frågade de vad jag vill jobba med, och jag sa att jag vill skriva, men då log han farbroderligt och sa : jomen nu pratar vi inte om drömjobb som man måste ha en utbildning till, jag menar ett jobb som du kan få snart, meningen är ju att du ska få ett jobb så fort som möjligt.

Jamen nu är jag två steg närmare att " bli nåt " här i världen, än om inget mer än det här händer så kommer jag att sitta och gagga på om det här i min ålderdom :)
" En gång fick jag bilder i tidningen, det var på den tid när det fanns bilar förstår ni " ( Jamen vad är en tidning då ,gammelfarmor ? ) lär ju svaret bli ,haha.

1 kommentar:

Linda sa...

Grattis!! Vilken tur du hade med bilarna! :)